Oletko sinä tietoinen näistä Helsingin suosituimmista jäähalleista ?

Oletko sinä tietoinen näistä Helsingin suosituimmista jäähalleista ?

 Helsingin Jäähalli, se ensimmäinen.

Jos olet HIFK-jääkiekkoseuran suuri fani, niin Helsingin jäähalli on varmasti tuttu paikka sinulle. Jokerit-seuran 30+ vuotiaille faneille jäähalli on varmasti myös tuttu, sillä joukkue pelasi siellä kotiottelunsa vuoteen 1997 saakka. Tämä Taka-Töölössä sijaitseva Helsingin vanhin jäähalli on Helsingin ja jopa koko Suomen yksi suosituimmista jäähalleista.

Nykyään jäähalli sisältää lukuisia eri ravintoloita, kirpputorin sekä tarjoaa yritystapahtumia. Helsingin jäähalli järjestää myös suuria konsertteja, messutapahtumia sekä näyttelyitä.

Jäävuorovarauksia on helppo tehdä Helsingin Jäähallin koti-sivuilla :

http://www.helsinginjaahalli.fi/fin/

 Hartwall Arena A.K.A. Helsinki Areena

Sanooko nimi Hjallis Harkimo sinulle jotain ? Hän on nimittäin rakennuttanut tämän suositun Hartwall Arenan, jossa Helsingin Jokerit pelaavat kotiottelunsa. Helsingin areenalla on järjestetty tusina suosittuja tapahtumia, kuten jääkiekon MM-kilpailuja, vuoden 2007 Euroviisu-laulukilpailut sekä vuonna 2017 Koripallon Euroopan mestaruuskilpailut.

Hartwall Arena, joka on Suomen suurin monitoimihalli, valmistui vuonna 1997 ja sijaitsee Helsingin Pasilassa. Urheilutapahtumien lisäksi suositussa hallissa järjestetään urheilutapahtumien lisäksi usein konsertteja, tanssitapahtumia sekä oopperaesityksiä. Hartwall Arena voi vastaanottaa yli 13 tuhatta katsojaa.

Hartwal Arenan kotisivuilla on paljon tietoa areenasta sekä sen tulevista tapahtumista: http://hartwallarena.fi/

Helsingin Jäähalli ja Hartwal Arena ovat ylivoimaisesti Helsingin suosituimmat jäähallit lukuisten vierailijoiden sekä suurien tapahtumien johdosta. Nämä eivät kuitenkaan ole tietenkään pääkaupunkimme ainoat jäähallit, vaikka suosituimmat ovatkin.

 Helsingin muita suosittuja jäähalleja

 Oulunkylän Jäähalli on Helsingin kaupungin ylläpitämä halli, josta löydät talvisin maailman suurimman tekojään. Kyllä, maailman suurimman. Jäähalli sijaitsee, yllätys, Helsingin Oulunkylässä !

 Helsingin Alakivenpuiston vieressä sijaitsee Myllypuron jäähalli. Sieltä voi varata jäähalliajan ja nauttia kotoisasta jäähallin olemuksesta sekä hallin kahvilan kotitekoisista leivoksista.

 Helsingin Jäähallin ylläpitämä Jääherne-jäähalli on myös yksi suosittu Helsingissä sijaitseva jäähalli. Se sijaitsee Helsingin Hernesaaressa ja liikunnan ystävät voivat nauttia kahdesta täysikokoisesta jääkiekkokaukalosta sekä yhdestä harjoituskaukalosta. Jääherneessäkään ei tarvitse tyhjin vatsoin urheilla, sillä hallissa on myös kahvila.

Löytyikö näiden suosittujen Helsingin jäähallien joukosta sinun suosikkisi ?