Miljoonien sopimukset jääkiekkoilijoille

Venäläinen jääkiekkotähti Nikita Kutsherov on noussut viime aikoina suureen suosioon esimerkiksi sadan pisteen suorituksellaan. Tämä tietenkin tietää miehelle uskomattomia mahdollisuuskia jatkon suhteen, eikä tulevaisuus ole jäänyt epävakaaksi. Jotta mies pysyisi alalla mahdollisimman pitkään ja toimisi joukkueen vahvuutena, on Tampa Bay lähtenyt varmistamaan sopimuksia, jotka tulevat antamaan mielelle jopa 76 miljoonaa dollaria! Samalla myös sopimus varmistaa sen, että miehellä on edessään vähintään 8 vuotta lisää, joten kovinkaan nopeasti mies ei tule jäältä katoamaan.

Sopimus voimaan uudella kaudella

Tehohyökkääjäksikin kutsuttu Nikita Kutsherov on solminut uuden sopimuksen Tampa Bay Lightning jääkiekkojoukkueen kanssa ja tässä puhutaan tietenkin-NHL joukkueesta. Ainoastaan 25 vuotias pelaaja teki sen verran suuren vaikutuksen alalla, että joukkue oli valmis tekemään jopa 8 vuotta kestävän sopimuksen. Palkka ei myöskään ollut mistään huonoimmasta päästä, sillä miehen pankkitilille ilmestyy kausittain 9,5 miljoonaa dollaria. Koska Kutsherovin tämänhetkinen sopimus on vielä voimassa, ei uusi sopimus tule virallisesti alkamaan ennen uuden kauden alkua.

Miehen omien sanojen mukaan tämä oli tarjouksesta kiitollinen, mutta tunne on varmasti molemminpuolinen, sillä saihan mies napattua 39 + 61 = 100 tehot viime kauden runkosarjassa. Tämä olikin miehelle ensimmäinen kerta 100 pisteen rikkoutumisessa, ainakin NHL-uran aikana. 17 pudotuspeliottelun aikana mies sai kerättyä 7 + 10 = 17 saldon. Jännittäviä hetkiä tullaan kaukalossa näkemään vähintään seuraavan 8 vuoden ajan!

St. Louis saa vahvistuksen

Muutoksia ja sopimuksia on ollut ilmassa myös muilla rintamilla, sillä St. Lous Blues joukkue tulee saamaan uutta vahvistusta Maroonin muodossa. Patrick Maroon on 30 vuotias yhdysvaltalainen hyökkääjä, jolle tarjottiin vuoden sopimus. Vaikka kyseessä on varsin lyhyt sopimus, on sen arvo 1,95 miljoonaa dollaria, eli kovin pienellä summalla miestä ei saatu mukaan. Palkka ei kuitenkaan ole tuulesta temmattu, sillä miehellä on kokemusta vuosia takanaan, eikä tulokset ole mistään huonoimmasta päästä. Vaikka ikää alkaa hänellekin jo kertyä, onnistui kiekkoilija saamaan itselleen 3 + 10 saldon New Jerseyn joukkueessa ja 14 + 16 saldon pelatessaan Edmontonille.