Jääkiekko vedonlyöntikohteena

Tässä osiossa tarkastelemme jääkiekkoa ja lajia vedonlyönnin kohteena. Jääkiekko on mielenkiintoinen ja suosittu vedonlyöntikohde. Jääkiekko tarjoaakin monenlaisia mahdollisuuksia vedonlyöntiin. Suomalaiset tietysti lyövät mielellään vetoa kotimaan SM-liigan otteluista, mutta varsin suosittua on myös lyödä vetoa ulkomaan liigojen peleistä, erityisesti NHL:n, KHL:n ja Ruotsin Elitserienin otteluista. KHL:n suosio on lisääntynyt viime vuosina, erityisesti sen vuoksi, että suomalainen Helsingin Jokerit pelaa sarjassa.

Jääkiekossa kuten muissakin sarjoissa, on monenlaisia vedonlyöntimahdollisuuksia. Voidaan esimerkiksi lyödä vetoa sarjan voittajan puolesta tai erillisten otteluiden voittajaa. Ottelutasolla voidaan veikata esimerkiksi ensimmäisen maalin tekijää tai ottelun lopputulosta. Tulosveikkaus jääkiekossa on usein vaikeampaa kuin jalkapallossa, koska maaleja tehdään enemmän. Yksi mielenkiintoinen veikkauskohde on alle- ja yli-kohteet, jossa veikataan maalimäärää. Maalimäärään vaikuttavat monet tekijät, kuten esimerkiksi maalivahdit, laukausmäärät, ottelun tärkeys ja jäähyherkkyys. Esimerkiksi jäähyherkkyys vaikuttaa siinä mielessä, että jäähyherkät joukkueet pelaavat runsasmaalisempia otteluita kuin kurinalaiset joukkueet.

Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, mikä selittää sen suosion myös vedonlyöntikohteena. Moni lyö mielellään vetoa suosikkijoukkueensa puolesta, ja mikäli oma joukkue on altavastaajan asemassa, niin voitto voi tarjota hyviä kertoimia ja hyviä voittoja. Vedonlyönti on mahdollista perinteisesti täyttämällä kuponki, mutta viime vuosina online-vedonlyönnin suosio on kasvanut lähes räjähdysmäisesti. Verkosta voi myös löytää muita kiinnostavia pelejä kuten Spin Palace Real Money casino app, vain yksi mainitakseni.

Tietoa vedonlyönnistä saa monilta suomalaisilta nettisivuilta.

Myös normaalien sarjojen lisäksi suosittua on lyödä vetoa MM-kisojen ja olympialaisten otteluista ja voittajasta. Suomalaiset lyövät vetoa luonnollisesti Suomen puolesta, mutta usein Suomen kertoimet ovat varsin alhaiset. Monesti ennakkoon heikompia maita vastaan pelattuihin otteluihin kannattaisikin lyödä vetoa vastustajan puolesta, vaikka toivoisikin Suomen voittoa.

Kansallisten sarjojen lisäksi Euroopassa pelataan ylikansallista CHL-sarjaa, joka on käytännöllisesti katsoen jääkiekossa pelattava mestarien liiga. Liigassa pelaavat kansallisten sarjojen parhaimmat joukkueet, myös suomalaisia joukkueita pelaa sarjassa.

Vaikka vedonlyönti jääkiekosta on usein sattumaa niin kuin monessa muussakin lajissa, niin kokemus auttaa usein vedonlyönnissä. Joskus altavastaajien kertoimet ovat hyvin korkeat ja tämä tarjoaa rohkealle vedonlyöjälle loistavia mahdollisuuksia voittaa. Monet ovatkin tehneet hyvän tilit jääkiekolla. Jääkiekko onkin erittäin mielenkiintoinen laji lyödä vetoa, ja tämän ovatkin monet suomalaiset huomanneet.